HDPE geomembrane

Terragold je uspešno završio još jedan posao na ugradnji HDPE folija (geomembrana), potpomognut iskusnim variocima Warter Polymers-a, našeg cenjenog proizvođača HDPE folije najvišeg kvaliteta a sve uz pomoć ekipe iz građevinske kompanije Grubelić Panić!

Na ovom projektu ugrađena je zelena teksturisana HDPE geomembrana kao podrška ekološkom pristupu zaštite deponije indutrijskog otpada.

 

Za sve projekte koji zahtevaju ugradnju bentonitskih folija, geotekstila, geomreža i HDPE folija nudimo evropski kvalitet i najbolje cene. Takođe, pružamo uslugu ugradnje bentonitskih folija, geotekstila, geomreža i HDPE folija. Naši iskusni varioci su spremni da se posvete svakom projektu i da ispune svaki zahtev.

Ugradnja folija vrši se u skladu sa evropskim standardima, po sistemu ključ u ruke, od nabavke i isporuke folija do kompletne ugradnje i ispitivanja kvaliteta zavarenih spojeva.

Radi obezbeđenja kvaliteta zavarenih spojeva koristi se isključivo najbolja opremu renomiranog švajcarskog proizvođača LEISTER.

Recent Posts

Leave a Comment