Nadzor nad izgranjom drobiličnog postrojenja

Nadzor nad izvođenjem radova na izgradnji drobiličnog postrojenja na kamenolomu Straževica – Batočina kompanije Teko Mining dodeljen je Terragold-u.
Kompanija Teko Mining ima četiri kamenoloma skoro u potpunosti opremljena Metso rešenjima. Sa proizvodnim kapacitetom od oko tri miliona tona godišnje, ovi kamenolomi proizvode razne kamene materijale za razvoj i izgradnju infrastrukture u Srbiji. Zahvaljujući novoj Metso opremi za drobljenje i prosejavanje, kapacitet kamenoloma u Straževici kod Batočine, povećaće se na oko 300 metričkih tona na sat
Novo Metso postrojenje za drobljenje i prosejavanje u kamenolomu u Straževici sastoji se od sita pod nagibom marke Premier CVB202P(TM), prenosne drobilice NW 1213(TM) i 2 prenosna postrojenja za prosejavanje tipa NW2060(TM). Uz to, oprema uključuje i drobilicu Barmac B6150SE, uređaje za otklanjanje prašine, čelične konstrukcije i prenosne trake.
Kada je reč o kamenolomu Ćeramide, kako se navodi u saopštenju, u planu je uvođenje dva nova sistema za prosejavanje tipa Premier CVB(TM).

Recent Posts

Leave a Comment